Du kanske har hört talas om omvänd osmos och funderar på vad det är? När man talar om omvänd osmos, så är det helt enkelt motsatsen till osmos. Men vad är då osmos tänker du? Jo det är ett fysikaliskt fenomen som uppstår vid ett semipermeabelt membran med vätskelösning på bägge sidor. Om vi då återvänder till den omvända osmosen, så handlar det om att man med hjälp att ett yttre tryck låter vattenmolekyler vandra genom ett semipermeabelt membran. Denna metod används för olika saker, bland annat att rena havsvatten så att det blir drickbart. Det finns idag smarta anläggningar som passar om du vill kunna demineralisera vatten. Omvänd osmosanläggningar hittar du hos Eurowater.

Satsa på en bra anläggning för omvänd osmos

För att kunna satsa på omvänd osmos, så är det rätt smart att välja en omvänd osmosanläggning. Den kan du använda för att producera demineraliserat vatten utan användning av kemikalier. De anläggningar du kan hitta hos Eurowater har:

  • Modulär design
  • En problemfri drift
  • En tidsbesparande installation

Designen på anläggningarna är modulära, vilket i sin tur gör att de är lätta att underhålla. Det gör även det enkelt att kunna förstora eller uppgradera.

Anläggningarna har även en problemfri drift, tack vare dess konstruktion och materialval.

Installationen av anläggningen är även enkel och går snabbt att göra. Det tack vare att de är rammonterade, förinstallerade samt fabrikstestade.

Få en skräddarsydd lösning

Hos Eurowater går det även utmärkt att få en anläggning som är skräddarsydd efter de behov du har. Det är bara att kontakta dem om vad det är du behöver!